De wijken Trouwlaan, Oerle en Uitvindersbuurt tellen heel wat ondernemers. Een aantal van hen is verenigd in Ondernemend Zuiderkwartier. Regelmatig zetten wij een ondernemer in de spotlights. Deze keer: Marc Reinieren met zijn bedrijf Vormbehoud.

Marc Reinieren heeft zich met zijn bedrijf Vormbehoud gespecialiseerd in grafische vormgeving, digitaal en op papier, en in het bouwen van WordPress-websites. “Vroeger had ik een webdesign-bedrijfje met een compagnon, maar in 2013 besloot ik voor mezelf te beginnen”, vertelt Marc. “Mijn kracht is dat mijn websites er grafisch goed uitzien en ook goed werken. Vaak zien websites er prachtig uit, maar werken ze niet. Of ze werken juist prima, maar zien er niet mooi uit. Ik maak websites die aan allebei die voorwaarden voldoen. Ik vind het vooral leuk om beginnende bedrijven te helpen. Ik bouw niet alleen de site, maar help ze ook een goede naam te bedenken en een logo, bijvoorbeeld. Daarnaast heb ik ook grotere organisaties als klant, zoals woningcorporatie Tiwos.”

Via John Clemminck, voorzitter van de wijkraad, kwam Marc een paar jaar geleden in contact met Ondernemend Zuiderkwartier en sloot hij zich aan bij het netwerk. “Ik heb toen de nieuwe website gebouwd voor de wijkraad. Ik was al betrokken bij de buurt, omdat ik ook al 6 jaar de website en andere reclame-uitingen verzorg voor het winkellint Korvel/Besterd. Ik ken veel andere ondernemers en het is leuk om elkaar tegen te komen op straat. Sowieso is Korvel een heel fijne buurt om te wonen. Midden in de stad en alles om de hoek. Tegelijkertijd zijn al die winkels en bedrijven hier ook mijn klanten. Korvel kent zo’n 200 ondernemers. Het is belangrijk om je gezicht te laten zien. Op een bepaald moment stappen de ondernemers dan zelf op je af.”

 

Kijk voor meer informatie op www.vormbehoud.nl.